Sos remulat

Sosul remulat este un acompaniament delicios pentru mancaruri de peste, oua si legume. In maioneza se adauga mustarul, castravetii taiati cubulete.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 g maioneza
  • 300 g castraveti murati
  • 3 oua fierte
  • 3 legaturi de patrunjel
  • 300 g tarhon
  • 2 g piper
  • 100 g mustar
  • 25 ml otet
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Sosul remulat este un acompaniament delicios pentru mancaruri de peste, oua si legume. In maioneza se adauga mustarul, castravetii taiati cubulete, patrunjelul si tarhonul tocate marunt, piperul macinat, ouale taiate cubulete si otetul si sarea.


Sosul remulat se serveste la preparate din peste, oua si legume.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura vieneza cu capsuni

Primisem zilele trecute 2 pungi cu napolitane vieneze. Cand le-am vazut, am si stiut ce fac cu ele. Vazusem candva reteta de...

Prajitura vieneza cu capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos