Sos romanesc

Se toaca verdeturile si castravetele foarte marunt si se amesteca cu sare, piper, mustar si cu un fileu de sardele desarat si facut pasta. Se adauga u

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura patrunjel
  • tarhon
  • 1 castravecior murat (cornison)
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mustar
  • fileuI de la o sardea
  • 1 ou
  • 1-2 linguri vin alb
  • otet
  • ulei

Mod de preparare

Se toaca verdeturile si castravetele foarte marunt si se amesteca cu sare, piper, mustar si cu un fileu de sardele desarat si facut pasta. Se adauga un galbenus de ou, doua picaturi de otet, ulei si putin vin alb.
Se serveste la carne si peste.

Alte retete culinare:

Peste gatit in stil marocan

Chiftele

Friptura de vita la cuptor

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Tochitura cu mamaliga

Tochitura cu mamaliga
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii