Pesto Genovese

Se pun toate ingredientele in robot, cu exceptia uleiului de masline si se amesteca pina devine pasta. Pe masura ce se mixeaza, se adauga treptat ulei

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 - 3 cescute cu frunze de busuioc
  • 3 lingurite seminte de pin
  • 2 catei usturoi
  • un sfert de lingurita sare
  • ulei de masline
  • parmezan
  • rosii pentru garnitura

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele in robot, cu exceptia uleiului de masline si se amesteca pina devine pasta. Pe masura ce se mixeaza, se adauga treptat uleiul pina se absoarbe complet. Se serveste fierbinte, garnisit cu rosii.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...