Se taie rosiile in felii. Se pun intr-un bol mare impreuna cu migdalele pisate, parmezanul, busuiocul, sare, piper si un pic de ulei de masline. Se pa
Se taie rosiile in felii. Se pun intr-un bol mare impreuna cu migdalele pisate, parmezanul, busuiocul, sare, piper si un pic de ulei de masline. Se paseaza totul cu mixerul, iar pe parcurs se mai adauga ulei de masline. Sosul nu trebuie sa fie prea lichid. Se adauga pastele (spaghete, capellini, tagliatelle...) in bol, se amesteca.
Cu parmezan
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa