Intr-o cratita se pune ulei de masline sau unt si se lasa sa se incinga. Apoi adaugam sunca (kaiserul) si lasam cateva minute sa se rumeneasca. Apoi s
Intr-o cratita se pune ulei de masline sau unt si se lasa sa se incinga. Apoi adaugam sunca (kaiserul) si lasam cateva minute sa se rumeneasca. Apoi se adauga pe rand: 2 batoane branza topita, 400 gr smantana, oregano si rozmarin dupa gust, si se lasa sa fiarba maxim 10 min la foc mic.
Intre timp se pun la fiert pastele in apa cu sare si o lingura de ulei de masline. Daca pe punga scrie 8 min de fierbere lasati-le doar 6 min aldente sunt mai gustoase.
Pastele se iau de pe foc si se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
Peste sos se poate presara parmezan dupa gust.
Parmezanul este optional.Eu mai pun si bulion la final.
POFTA BUNA!!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa