Topesc untul intr-o craticioara la foc mic. Iau de pe foc si adaug faina dupa care amestec foarte bine ca sa se omogenizeze, pun sar
Topesc untul intr-o craticioara la foc mic.
Iau de pe foc si adaug faina dupa care amestec foarte bine ca sa se omogenizeze, pun sarea.
Adaug apoi incetisor laptele amestecind mereu ca sa se omogenizeze bine.
Apoi pun pe foc amestecind mereu pina se ingroasa.
Cind e gata o iau de pe foc si pun rapid pelicula, filmul transparent sau cum ii zice, deasupra ca sa nu se formeze pielita si las sa se raceasca.
Cind e rece adaug nucsoara si eventual piper.
Pofta buna!
Reteta Sos bechamel, besciamella, sos alb a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii