Se caleste ceapa in unt, se adauga baconul taiat bucatele si se caleste aproximativ 2 min., apoi se adauga putina apa si se lasa la fiert pana scade
Se caleste ceapa in unt, se adauga baconul taiat bucatele si se caleste aproximativ 2 min., apoi se adauga putina apa si se lasa la fiert pana scade compoziti. Se adauga condimentul pentru paste si cascavalul ras incorporat in smantana. Dupa ce acesta se topeste se adauga pasta de rosii si se mai lasa putin la foc mic. Se fierb in acest timp si pastele.
Cand sunt gata se servesc calde cu sosul pregatit.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa