Sos dulce cu pui

Pentru sos dulce cu pui se spala pieptul de pui, se taie cubulete, se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc in uleiul incins in prealabil.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g piept de pui
  • cimbru uscat si macinat
  • patrunjel verde
  • 150 g unt
  • sare grunjoasa
  • piper negru macinat
  • ulei pentru prajit
  • 300 g piure de rosii
  • o lingurita de miere
  • 100 g parmezan

Mod de preparare

Pentru sos dulce cu pui se spala pieptul de pui, se taie cubulete, se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc in uleiul incins in prealabil. Dupa ce au capatat o crusta aurie se scot in sita sa se scurga.
Separat se topeste untul, se adauga cimbrul, mierea si piureul de rosii. Se lasa sa clocoteasca si se adauga pieptul de pui. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...