Maioneza raw din caju, made by Ligia Pop

Portii
4
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • caju raw bio – 100 g
  • apa filtrata 100 ml
  • lamaie zeama de la 1 buc
  • turmeric 20 g
  • sare neiodata de ocna – dupa gust

Mod de preparare

• adaugati caju in blenderul performant Oster Versa, apoi zeama de lamaie, sare neiodata, turmeric si apoi apa, in jur de ¾ din cantitatea de caju folosita, dar mai puteti adauga, daca este necesar. In cazul in care compozitia este prea lichida, adaugati 50 g psyllium sau cat mai este nevoie
• porniti blenderul si mixati ingredientele timp de 1,5 minute, pana caju-ul devine precum o maioneza
• o puteti folosi in salate de „boeuf", in salata de vinete sau puteti face ardei sau rosii umplute cu maioneza, etc.

Savurati cu placere!

Articolul complet: https://ligiapop.com/2016/08/02/ligias-kitchen-maioneza-raw-din-caju/

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa