• Adaugati toate ingredientele in blenderul OZEN cu mixare in vid HB300SV;
• Pentru vidare activati functia "Vacuum";
• Semnalul sonor indica faptul ca procesul de "Vacuum" s-a incheiat si ca puteti mixa ingredientele fin, in vid;
• Incepeti mixarea in vid si mariti treptat viteza de mixare;
• Atunci cand procesul de mixare este complet si preparatul este fin, deblocati supapa pentru vidare de pe aparat;
• Tehnologia de vidare intarzie oxidarea iar sosul poate fi pastrat mai mult timp;
• Cand doriti sa consumati preparatul deblocati supapa de vidare de pe capacul vasului si consumati cu placere.
Pofta Buna!
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaRetete dietetice
Sarmalute in foi de vita cu smantana si caviar de ardei iuteO reteta special creata pentru fetita mea in care am evitat prajeala si pentru ca nu este "prietena cu smantana"iam folosit...
Dovlecei cu carne si crema de cocosSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii