• Adaugati toate ingredientele in blenderul OZEN cu mixare in vid HB300RE;
• Pentru vidare activati functia "Vacuum";
• Semnalul sonor indica faptul ca procesul de "Vacuum" s-a incheiat si ca puteti mixa ingredientele fin, in vid;
• Incepeti mixarea in vid si mariti treptat viteza de mixare;
• Atunci cand procesul de mixare este complet si preparatul este fin, deblocati supapa pentru vidare de pe aparat;
• Tehnologia de vidare intarzie oxidarea iar sosul poate fi pastrat mai mult timp;
• Cand doriti sa consumati preparatul, deblocati supapa de vidare de pe capacul vasului si consumati cu placere.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautTARTE si PLACINTE rumenite si iscusite
Tarta cu piept de pui si porumbPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii