Sos de ou

Se fierbe un ou rascopt. Se da galbenusul prin sita, se pune un galbenus crud, sare, putina lamaie si se face cu ulei un sos ca de maioneza. Cand est

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 200 g ulei
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • sare
  • 1 castravete mic in otet
  • cateva cozi de ceapa verde
  • tocate marunt

Mod de preparare

Se fierbe un ou rascopt. Se da galbenusul prin sita, se pune un galbenus crud, sare, putina lamaie si se face cu ulei un sos ca de maioneza.

Cand este gata, se pune albusul rascopt, un castravete in otet si cozile de ceapa, toate taiate foarte fin.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Tocanita de carne tocata

Tocanita de vita

Tocana cu orez si legume

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa