Sos de ulei

Se pune intr-un vas uleiul, se adauga galbenusurile si mustarul si se freaca bine cu lingura de lemn. Se adauga apoi zeama de lamaie dupa gust, sare,

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 75 ml ulei
  • 10 gr mustar
  • 2 galbenusuri
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pune intr-un vas uleiul, se adauga galbenusurile si mustarul si se freaca bine cu lingura de lemn. Se adauga apoi zeama de lamaie dupa gust, sare, piper si se amesteca din nou.
Se serveste la salate.

Alte retete:

Ardei umpluti

Ciulama de ciuperci

Ciorba radauteana

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...