Sos Feta

Intr-un castronel de supa se pune brinza FETA maruntita, catelul de usturoi taiat feliute, si celelate ingrediente. Intr-o prima faza se marunteste to

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 125 grame brinza Feta (care dupa cum se stie este foarte cremoasa)
  • 4-5 linguri iaurt (dupa preferinte se poate pune mai mult sau mai putin iaurt
  • in functie de care sosul va iesi mai gros sau mai subtire)
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • piper (optional)
  • menta (optional)

Mod de preparare

Intr-un castronel de supa se pune brinza FETA maruntita, catelul de usturoi taiat feliute, si celelate ingrediente. Intr-o prima faza se marunteste totul cu furculita. In faza a doua, se baga mixerul, ca sa se faca crema. Frunzele de menta proaspete se adauga la sfirsit (optional, ca si piperul de altfel). Nu se pune sare, deoarece de regula brinza FETA este suficient de sarata.
Merge cu cartofi prajiti sau fierti, dar si cu fripturi. Chiar si peste unele salate.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...