Sos iute

Intr-un vas se amesteca pe rand smantana cu mustarul pana se omogenizeaza. Apoi se adauga chilli amestecandu-se continuu. Cand compozitia are consiste

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g smantana
  • 10 g mustar
  • 2 g chilli
  • curry

Mod de preparare

Intr-un vas se amesteca pe rand smantana cu mustarul pana se omogenizeaza. Apoi se adauga chilli amestecandu-se continuu. Cand compozitia are consistenta se presara un varf de cutit de curry.
Se serveste la preparatele din carna de vita sau peste.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...