Sos iute

Intr-un vas se amesteca pe rand smantana cu mustarul pana se omogenizeaza. Apoi se adauga chilli amestecandu-se continuu. Cand compozitia are consiste

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g smantana
  • 10 g mustar
  • 2 g chilli
  • curry

Mod de preparare

Intr-un vas se amesteca pe rand smantana cu mustarul pana se omogenizeaza. Apoi se adauga chilli amestecandu-se continuu. Cand compozitia are consistenta se presara un varf de cutit de curry.
Se serveste la preparatele din carna de vita sau peste.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...