Se pun galbenusurile intr-un castron, cu zeama de lamaie, mustarul si praful de sare. Se freaca cu o lingura de lemn, pana ce galbenusurile sunt bine
Se pun galbenusurile intr-un castron, cu zeama de lamaie, mustarul si praful de sare.
Se freaca cu o lingura de lemn, pana ce galbenusurile sunt bine amestecate. Apoi incepem sa punem uleiul picatura cu picatura. Se freaca mereu, punand din cand in cand si putina lamaie.
Cand maioneza incepe sa se ingroasa, se poate pune si cate o lingurita de ulei odata, dar nu mai mult.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Salata cezar cu creveti
Salata de ton cu maioneza din telina
Salata de cartofi
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii