Ulei aromat cu ierburi proaspete

Uleiul aromat cu ierburi proaspete se adauga la salate sau se poate aroma orice fel de legume, dar sa fiu adaugat numai inainte de a fi servit.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml Ulei de floarea soarelui sau orice fel de ulei vegetal
  • ierburi proaspete:busuioc
  • oregano
  • rozmarin
  • cimbru
  • foaie de dafin

Mod de preparare

Pentru uleiul aromat cu ierburi proaspete se adauga toate ierburile intr-o sticla curata si sterilizata.
Se toarna uleiul peste si se pune sticla intr-un loc racoros si intunecat.
Timp de doua saptamani, se scutura in fiecare zi sticla.
Dupa ce e desfacut,se pastreaza in frigider ca sa nu rancezeasca.


Uleiul aromat cu ierburi proaspete se adauga la salate sau se poate aroma orice fel de legume, dar sa fiu adaugat numai inainte de a fi servit.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa