Uleiul aromat cu ierburi proaspete se adauga la salate sau se poate aroma orice fel de legume, dar sa fiu adaugat numai inainte de a fi servit.
Pentru uleiul aromat cu ierburi proaspete se adauga toate ierburile intr-o sticla curata si sterilizata.
Se toarna uleiul peste si se pune sticla intr-un loc racoros si intunecat.
Timp de doua saptamani, se scutura in fiecare zi sticla.
Dupa ce e desfacut,se pastreaza in frigider ca sa nu rancezeasca.
Uleiul aromat cu ierburi proaspete se adauga la salate sau se poate aroma orice fel de legume, dar sa fiu adaugat numai inainte de a fi servit.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii