Ulei aromat cu ierburi proaspete

Uleiul aromat cu ierburi proaspete se adauga la salate sau se poate aroma orice fel de legume, dar sa fiu adaugat numai inainte de a fi servit.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml Ulei de floarea soarelui sau orice fel de ulei vegetal
  • ierburi proaspete:busuioc
  • oregano
  • rozmarin
  • cimbru
  • foaie de dafin

Mod de preparare

Pentru uleiul aromat cu ierburi proaspete se adauga toate ierburile intr-o sticla curata si sterilizata.
Se toarna uleiul peste si se pune sticla intr-un loc racoros si intunecat.
Timp de doua saptamani, se scutura in fiecare zi sticla.
Dupa ce e desfacut,se pastreaza in frigider ca sa nu rancezeasca.


Uleiul aromat cu ierburi proaspete se adauga la salate sau se poate aroma orice fel de legume, dar sa fiu adaugat numai inainte de a fi servit.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii