Ulei de ceapa verde

Uleiul de ceapa verde se serveste la stir fry, la mancaruri cu orez, la orice vrem sa dam aroma. Se pune la sfarsit, chiar inainte de a servi pentru a pastra savoarea.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 ml de ulei vegetal
  • 6 cepe verzi

Mod de preparare

Pentru ulei de ceapa verde se taie partea cu "mustata" si varfurile.
Se taie ceapa verde in bucati de 5-10 cm.
Se pune uleiul intr-o craticioara si se infierbanta.
Cand e fierbinte se adauga bucatile de ceapa verde si se tin in ulei,pe foc,cam 2 minute.
Se ia craticioara deoparte si se lasa sa se raceasca.
Cand s-a racit se streacoara si se pune uleiul in sticla.
Se pastraza la frigider.


Uleiul de ceapa verde se serveste la stir fry, la mancaruri cu orez, la orice vrem sa dam aroma. Se pune la sfarsit, chiar inainte de a servi pentru a pastra savoarea.

Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa