Se fierb rosiile si se dau prin sita, apoi se pun din nou sa fiarba ca sa scada. Se pune untul intr-o tigaie pe foc, iar cand s-a topit se adauga fain
Se fierb rosiile si se dau prin sita, apoi se pun din nou sa fiarba ca sa scada. Se pune untul intr-o tigaie pe foc, iar cand s-a topit se adauga faina, se amesteca bine, se stinge cu sosul de rosii si se adauga sare.
Se serveste langa fripturi sau paste.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare cu sos de rosii
Iahnie de fasole
Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti