Sos Tabasco cu usturoi

Se amesteca ardeii si usturoiul cu o cana de apa. Se tine vasul pe foc pina cind ardeii au fiert. Se paseaza compozitia prin sita. Se adauga restul in

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 36 ardei iuti rosii
  • un catel usturoi
  • o lingurita sare grunjoasa
  • 1/2 lingurita sare fina
  • o lingurita hrean
  • o cana otet

Mod de preparare

Se amesteca ardeii si usturoiul cu o cana de apa. Se tine vasul pe foc pina cind ardeii au fiert. Se paseaza compozitia prin sita. Se adauga restul ingredientelor. Se omogenizeaza bine. Se pune compozitia in borcane bine sigilate si se tin la bain marie 10 - 15 minute. La servire se mai adauga otet, daca este nevoie.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tarta cu capsuni si crema bavareza de vanilie

Pentru ca a sosit sezonul capsunilor, am zis sa incerc o reteta de prajitura usoara, nu foarte dulce, numai buna de savurat...

Desert tarta cu capsuni si crema bavareza de vanilie
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca