Se pune carnea de pui la fiert in apa, Cand carnea de pui a fiert se pun legumele tocate marunt, ar ceapa solzisori mici si se lasa sa fiarba la foc p
Se pune carnea de pui la fiert in apa,
Cand carnea de pui a fiert se pun legumele tocate marunt, ar ceapa solzisori mici si se lasa sa fiarba la foc potrivit legumele.
Se pun si condimente: cimbru, delikat si piper dupa gust,
Dupa ce au fiert si legumele, se pun si rosiile tocate marunt-marunt,
Apoi se adauga si fideaua,
Borsul se fierbe separat intr-o oala, galbenusurile se amesteca cu smantana,
Se pune si borsul fiert aproape de sfarsit, se mai lasa 5-10 minute si se ia de pe foc,
Se ia doua polonice din bors si se pune intr-un castronel si se amesteca cate putin cu smantana amestecata cu galbenusurile de ou
Cand s-a incorporat din ciorba cu smantana se pune in oala si se amesteca mereu sa nu se branzeasca.
La sfarsit se pune si patrunjelul tocat marunt.
Se recomanda a fi servit cu mamaliga si ardei iuti.
Reteta propusa de Vicky81
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti