Ciorba se poate pregatii din bureti proaspeti, ciuperci de camp sau hribi. Se fierbe zarzavatul intr-o oala cu apa. Se aleg ciupercile se taie fidelu
Ciorba se poate pregatii din bureti proaspeti, ciuperci de camp sau hribi. Se fierbe zarzavatul intr-o oala cu apa.
Se aleg ciupercile se taie fideluta si se pun la fiert impreuna cu zarzavatul. Cand sunt fierte se adauga borsul fiert separat si curatat de spuma, se mai lasa sa dea in cateva clocote, se adauga sarea dupa gust.
Se mai poate prepara si din ciuperci deshidratate ,folosind 250 g.
Pofta buna!
Reteta Bors cu ciuperci a fost propusa de iuga pe forum culinar.ro
Alte retete de bors gasiti aici:
Bors de ciuperci,
Bors de urzici,
Bors de sfecla(moldovenesc)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa