Bors cu perisoare

Pentru a prepara aceasta reteta de bors cu perisoare sunt necesare urmatoarele ingrediente: cartofi, morcovi, ceapa, patrunjel, orez, carne, branza de burduf, ou.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cartof mare
  • 2 morcovi
  • 2 cepe mari
  • 1 radacina de patrunjel
  • o ceasca de orez
  • 300g carne tocata de vita
  • 100g branza de burduf
  • 1 ou
  • sare
  • piper negru macinat
  • marar verde
  • leustean uscat
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se toaca legumele marunt si se pun la fiert in 2l jumatate de apa. Lasa o parte din ceapa pentru perisoare. Pentru a face perisoarele, amesteca branza de burduf cu carnea, oul, ceapa oparita, marar tocat, sare si piper.

Formeaza perisoare. Dupa ce au fiert legumele, pune perisoarele si lasa-le sa fiarba pana se ridica la suprafata, dupa care se adauga orezul. Se mai lasa sa fiarbaa 15 minute, se adauga leustean uscat. Dupa cateva clocote se acopera si se lasa putin sa stea.


Cand se serveste se adauga verdeata tocata.

Alte retete de bors:

Bors de fasole neagra

Bors de peste

Bors de legume

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca