Bors de cartofi

Radacinoasele se curata, se spala si se taie marunt. ceapa se curata si se toaca si ea marunt. Se pun toate la fiert intr-un litru si jumatate de apa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • leustean
  • patrunjel si marar verde
  • 4 cartofi
  • 1 telina
  • 1 dovlecel
  • 1 pastarnac
  • 2 ardei grasi
  • 4 rosii
  • orez
  • unt
  • sare
  • 1
  • 5 l apa
  • bors

Mod de preparare

Radacinoasele se curata, se spala si se taie marunt. ceapa se curata si se toaca si ea marunt. Se pun toate la fiert intr-un litru si jumatate de apa. Intre timp se curata si se taie cubulete mici cartofii si se adauga in vasul cu legume dupa aproximativ 20 de minute. Se potriveste de sare si se adauga verdeata tocata si leusteanul. Dupa ce au fiert toate, se adauga borsul dupa gust.


Se serveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Ciorba taraneasca de legume

Supa de curcan

Ciorba radauteana

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii