Bors de cartofi

Radacinoasele se curata, se spala si se taie marunt. ceapa se curata si se toaca si ea marunt. Se pun toate la fiert intr-un litru si jumatate de apa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • leustean
  • patrunjel si marar verde
  • 4 cartofi
  • 1 telina
  • 1 dovlecel
  • 1 pastarnac
  • 2 ardei grasi
  • 4 rosii
  • orez
  • unt
  • sare
  • 1
  • 5 l apa
  • bors

Mod de preparare

Radacinoasele se curata, se spala si se taie marunt. ceapa se curata si se toaca si ea marunt. Se pun toate la fiert intr-un litru si jumatate de apa. Intre timp se curata si se taie cubulete mici cartofii si se adauga in vasul cu legume dupa aproximativ 20 de minute. Se potriveste de sare si se adauga verdeata tocata si leusteanul. Dupa ce au fiert toate, se adauga borsul dupa gust.


Se serveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Ciorba taraneasca de legume

Supa de curcan

Ciorba radauteana

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu budinca si fructe

Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...

Prajitura cu budinca si fructe
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos