Bors de ciuperci

Morcovul, patrunjelul si ceapa se spala, se taie bucatele si se pun sa fiarba impreuna cu orezul intr-un litru jumatate de apa cu putina sare. Ciuper

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • patrunjel si marar verde
  • 2 linguri cu orez
  • 500 mI bors
  • 1
  • 5 l apa

Mod de preparare

Morcovul, patrunjelul si ceapa se spala, se taie bucatele si se pun sa fiarba impreuna cu orezul intr-un litru jumatate de apa cu putina sare. Ciupercile spalate, taiate felii mici, se introduc in oala cu legume si se lasa la fiert pe foc mic. Dupa ce s-au fiert toate legumele, se toarna peste ele borsul cald. Se lasa totul la fiert pana mai da in cateva clocote, dupa care se adauga verdeata tocata marunt.


Se serveste fierbinte.

Alte retete:

Supa de galuste

Ciorba radauteana

Ciorba de potroace

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de sfecla rosie

Desi am fost un pic cam sceptica, am ajuns la concluzia ca pe langa faptul ca este sanatoasa, e si foarte gustoasa!

Supa crema de sfecla rosie
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca