Bors de ciuperci

Morcovul, patrunjelul si ceapa se spala, se taie bucatele si se pun sa fiarba impreuna cu orezul intr-un litru jumatate de apa cu putina sare. Ciuper

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • patrunjel si marar verde
  • 2 linguri cu orez
  • 500 mI bors
  • 1
  • 5 l apa

Mod de preparare

Morcovul, patrunjelul si ceapa se spala, se taie bucatele si se pun sa fiarba impreuna cu orezul intr-un litru jumatate de apa cu putina sare. Ciupercile spalate, taiate felii mici, se introduc in oala cu legume si se lasa la fiert pe foc mic. Dupa ce s-au fiert toate legumele, se toarna peste ele borsul cald. Se lasa totul la fiert pana mai da in cateva clocote, dupa care se adauga verdeata tocata marunt.


Se serveste fierbinte.

Alte retete:

Supa de galuste

Ciorba radauteana

Ciorba de potroace

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...