Bors de conopida

Intr-o oala, caliti ceapa in ulei, apoi adaugati conopida desfacuta bucatele si mai lasati la foc 3-4 minute. Puneti peste conopida, supa de legume,

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mare
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi
  • 2 oua
  • 1 l supa de legume
  • 1 l bors
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura leustean
  • sare

Mod de preparare

Intr-o oala, caliti ceapa in ulei, apoi adaugati conopida desfacuta bucatele si mai lasati la foc 3-4 minute. Puneti peste conopida, supa de legume, morcovii si cartofii taiati bucati mici si fierbeti 20-25 minute. La sfarsit adaugati borsul fiert separat si optional, ouale batute.


Serviti ciorba cu leustean tocat marunt.

Alte retete:

Ciorba radauteana Ciorba falsa de burta Ciorba de vacuta

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba cu perisoare

Baietelul meu adora ciorba de perisoare si de aceea o prepar destul de des. Va voi arata cum o prepar si ce-a iesit ;)

Ciorba cu perisoare
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii