Se curata dovleceii de coaja alba de deasupra cu lama unui cutit ascutit, in asa fel ca sa nu se ia si din pulpa. Se inlatura semintele, se taie cubul
Se curata dovleceii de coaja alba de deasupra cu lama unui cutit ascutit, in asa fel ca sa nu se ia si din pulpa. Se inlatura semintele, se taie cubulete mici, se spala in apa rece si se pun sa fiarba in apa calda. O data cu dovleceii se pune si ceapa tocata marunt. Cand legumele au fiert se adauga orezul fiert separat si sarea necesara. Supa se fierbe la foc mic, cu vasul acoperit pentru ca sa-si pastreze vitaminele si calitatile nutritive. O data cu orezul se pun rosiile decojite si taiate felii subtiri. Se lasa sa fiarba zece minute impreuna.
Se acreste cu bors fiert separat si spumuit, se adauga leustean si se drege cu smantana. Borsul se serveste cald.
Alte retete ciorba recomandate
Supa mazare
Supa de spanac
Ciorba radauteana
Dati click pe imagine daca vreti sa vedeti preparatul intreg pt. ca pozele sunt editate pe portrait. Ca sa va treaca...
Pizza chiliOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj