Aceasta reteta de bors este una foarte gustoasa si usor de preparat. Aveti nevoie de fasole, ceapa, ardei, telina, morcov, marar, cimbru, delikat si verdeata.
Fasolea se pune la inmuiat de seara si pana a doua zi dimineata. Se pune apoi la fiert in mai multe ape. In ultima apa se pune la fiert impreuna cu fasolea, legumele taiate cuburi si ardeii taiati fasii. Se adauga delikat, dupa gust. Se lasa 20 de minute pe foc, apoi se adauga mararul uscat, cimbrul si o lingura de ulei. Se lasa sa clocoteasca, se acreste cu bors magic si se ia de pe foc.
Se serveste cu mamaliguta si marar verde tocat.
Alte retete culinare:
Ciorba de miel
Ciorba radauteana
Iahnie de fasole
Tort Floare de Cireş cu glazură oglindă în culoarea florilor de cireş şi decoraţiuni de ciocolată făcute de...
Desert tort Floare de Cires, cu glazura oglindaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti