Se alege fasolea, se spala si se pune in apa calda pana a doua zi. Se pune intr-o oala apa si se lasa pe foc pana incepe sa fiarba. Se adauga fasolea
Se alege fasolea, se spala si se pune in apa calda pana a doua zi. Se pune intr-o oala apa si se lasa pe foc pana incepe sa fiarba. Se adauga fasolea si cand incepe sa clocoteasca se aduna spuma si se continua fierberea.. Se spala zarzavatul, se curata si se taie marunt sau se da pe razatoarea mare. Cand fasolea a inceput sa se inmoaie, se adauga zarzavatul si legumele. Se pune sare dupa gust, apoi borsul fiert si spumat separat. Se spala leusteanul se toaca marunt si se pune in oala, impreuna cu tarhonul si cu bulionul. Se lasa pe foc sa fiarba cateva clocote.
Se poate servi cald sau rece.
Alte retete de bors recomandate:
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti