Bors de gaina

Se curata gaina si se taie in bucati. Se pune la fiert cu apa rece si sare. Se ia spuma, apoi se adauga morcovul ras pe razatoarea mare, pastirnacul s

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o gaina mica de 1kg
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. pastirnac
  • 1 buc. patrunjel
  • 1 buc. ceapa
  • 2-3 buc. rosii
  • 1 lingura orez
  • 1 1/2 litri apa
  • 1 litru bors
  • 4 linguri smintina
  • 2 buc. oua
  • cite o legatura mica de leustean
  • patrunjel si marar
  • sare

Mod de preparare

Se curata gaina si se taie in bucati. Se pune la fiert cu apa rece si sare. Se ia spuma, apoi se adauga morcovul ras pe razatoarea mare, pastirnacul si patrunjelul taiati subtire, ceapa taiata marunt. Cind gaina este fiarta pe jumatate, se adauga o lingura de orez si rosiile curatate de coaja si taiate bucatele. Dupa ce a fiert, se adauga borsul clocotit, frunze de leustean, patrunjel si marar taiate marunt. Inainte de a se servi, se drege cu doua galbenusuri si smintina.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...