Pentru a prepara aceasta reteta de bors de gaina sunt necesare urmatoarele ingrediente: gaina, bors, apa, morcov, patrunjel, ceapa, leustean, rosie, taietei de supa.
Gaina se curata, se spala si se taie in bucati. Se pune in apa rece la fiert, la foc mic. Se inlatura spuma rezultata, se adauga legumele taiate marunt. Se lasa sa fiarba la foc mic 1-2 ore. Dupa ce carnea a fiert, se adauga sare si piper, dupa gust si se mai lasa sa dea cateva clocote.
Se adauga borsul cald, leusteanul, taieteii si se mai lasa sa fiarba cam 5 minute. Se scoate leusteanul, se adauga un ou batut si amestecat cu smantana si se pune patrunjel verde.
Se serveste fierbinte.
Tort Floare de Cireş cu glazură oglindă în culoarea florilor de cireş şi decoraţiuni de ciocolată făcute de...
Desert tort Floare de Cires, cu glazura oglindaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti