Legumele radacinoase se curata, se spala si s etaie cubulete. Se pun apoi la fiert in 1,5 l de apa pe foc potrivit. Dupa aproximativ 20 de minute se
Legumele radacinoase se curata, se spala si s etaie cubulete. Se pun apoi la fiert in 1,5 l de apa pe foc potrivit. Dupa aproximativ 20 de minute se adauga ardeii si dovelecelul maruntite, rosiile cubulete, curatate de pielite si seminte, ceapa tocata si orezul. Se lasa din nou la fiert, apoi se adauga verdeata tocata amrunt si se toarna borsul fierbinte. Se lasa sa dea totul in clocot de cateva ori, dupa care se ia de pe foc si se adauga smantana sau untul.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Ciorba de burta din legume Ciorba de stevie cu smantana
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti