Legumele, se spala, se curata si se pun la fiert intr-un litru de apa cu orez si ceapa tocata marunt. Se potriveste totul de sare, dupa care se adaug
Legumele, se spala, se curata si se pun la fiert intr-un litru de apa cu orez si ceapa tocata marunt. Se potriveste totul de sare, dupa care se adauga verdeturile tocate marunt si se lasa la fiert aproximativ 15 minute. Se acreste dupa gust cu bors dupa care se adauga un ou batut su 2 linguri de smantana. Se lasa sa mai dea de cateva ori in clocot, dupa care se ia de pe foc.
Se serveste fierbinte, cu mamaliguta.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa de galuste
Ciorba de burta
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti