Bors de miel

Carnea se pune la fiert in apa cu sare si se curata de spume atunci cand face. Se adauga apoi ceapa verde tocata marunt, orezul spalat, morcovul si p

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 750 mI bors
  • sare
  • verdeata
  • ceapa verde
  • 2 linguri orez
  • 2 I apa

Mod de preparare

Carnea se pune la fiert in apa cu sare si se curata de spume atunci cand face. Se adauga apoi ceapa verde tocata marunt, orezul spalat, morcovul si patrunjelul curatate, spalate si tocate marunt. Se lasa din nou la fiert. Separat se fierbe borsul dupa care se adauga dupa gust in vasul cu carnea si legumele. Se drege totul cu smantana dreasa cu un ou. Se lasa sa dea cateva clocote dupa care se ia de pe foc.


Se serveste calda.

Alte retete:

Ciorba de pui a la grec

Supa de curcan

Ciorba radauteana

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta cu nr. 400: Prajitura pentru Iorgo si Efi

Am pregătit această prăjitură în aşteptarea nepoţeilor mei, Iorgo şi Efi, aşa că ce nume era mai potrivit...

Reteta cu nr. 400: Prajitura pentru Iorgo si Efi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca