Intr-o oala se pun 3 lg ulei. Curatam zarzavatul, il taiem cuburi iar ceapa solzisori. Se pun toate in oala si se lasa la calit timp de 5 min. Adaugam
Intr-o oala se pun 3 lg ulei. Curatam zarzavatul, il taiem cuburi iar ceapa solzisori.
Se pun toate in oala si se lasa la calit timp de 5 min.
Adaugam carnea si 1 lingurita de sare si mai calim in continuare. Adaugam 2 litri de apa si fierbem borsul cam 1 ora la foc mic, acoperit.
Punem orezul spalat si apoi turnam borsul clocotit cu ligurita de leustean.
Se iau 2 galbenusuri si se amesteca energic, punem smantana si 2-3 lg de apa rece. Amestecam si punem cate 1 polonic de bors peste smantana, rasturnam in oala si presaram tarhon tinut la otet.
Cam stramb din nas daca este vorba de oaie. Sotul meu a complotat cu fratele lui, spuneau ce bun ar fi un gulas de oaie....
Gulas de oaie cu fasole boabeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj