Bors de miel cu orez

Pentru a prepara aceasta reteta de Bors de miel cu orez, sunt necesare ingredientele: carne de miel, bors, ceapa verde, orez, galbenusuri, marar, patrunjel, leustean.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 2 kg carne de miel
  • 1 l bors
  • 2 l apa
  • 6 fire ceapa verde
  • 2 linguri orez
  • cate o lingura marar
  • patrunjel
  • leustean
  • sare
  • 2 galbenusuri

Mod de preparare

Pentru a pregati borsul de miel cu orez se taie carnea in bucati egale, se spala si se pune la fiert. Se spumeaza si, pe parcurs, se pun ceapa taiata marunt si orezul. Dupa ce a fiert, se pune borsul, se drege cu galbenusurile si verdeata tocata, care se toarna dupa ce se ia borsul de pe foc.


Borsul de miel cu orez se serveste cu verdeata tocata.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...