Bors de miel cu orez

Pentru a prepara aceasta reteta de Bors de miel cu orez, sunt necesare ingredientele: carne de miel, bors, ceapa verde, orez, galbenusuri, marar, patrunjel, leustean.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 2 kg carne de miel
  • 1 l bors
  • 2 l apa
  • 6 fire ceapa verde
  • 2 linguri orez
  • cate o lingura marar
  • patrunjel
  • leustean
  • sare
  • 2 galbenusuri

Mod de preparare

Pentru a pregati borsul de miel cu orez se taie carnea in bucati egale, se spala si se pune la fiert. Se spumeaza si, pe parcurs, se pun ceapa taiata marunt si orezul. Dupa ce a fiert, se pune borsul, se drege cu galbenusurile si verdeata tocata, care se toarna dupa ce se ia borsul de pe foc.


Borsul de miel cu orez se serveste cu verdeata tocata.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...