Borsul de paine uscata cu leustean este foarte sanatos deoarece zarzavaturile continute de acesta sunt bogate in vitamine.
Borsul de paine uscata cu leustean se prepara astfel: se curata si se toaca marunt ceapa, ardeiul si rosia, apoi se calesc in putin ulei si se sting cu 5 l de apa. Se adauga sare, piper si se lasa la fiert. Se adauga paine taiata felii, iar dupa ce a fiert zarzavatul. Se lasa la fiert 15 minute, apoi se adauga borsul de casa, sarea si piperul.
Se serveste cu ardei iute.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa de galuste
Supa de rosii
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii