Bors de paine uscata cu leustean

Borsul de paine uscata cu leustean este foarte sanatos deoarece zarzavaturile continute de acesta sunt bogate in vitamine.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 paini negre
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • 500 gr zarzavat
  • leustean
  • 2 lingurite pasta de ardei
  • bors
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Borsul de paine uscata cu leustean se prepara astfel: se curata si se toaca marunt ceapa, ardeiul si rosia, apoi se calesc in putin ulei si se sting cu 5 l de apa. Se adauga sare, piper si se lasa la fiert. Se adauga paine taiata felii, iar dupa ce a fiert zarzavatul. Se lasa la fiert 15 minute, apoi se adauga borsul de casa, sarea si piperul.


Se serveste cu ardei iute.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana

Supa de galuste

Supa de rosii

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort de ciocolata Express

Anul acesta am vrut sa muncesc cat mai putin la tortul de ziua mea asa ca am cautat sa fac un blat super rapid si o crema si...

Tort de ciocolata Express
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca