Urzicile se spala si se pun sa fiarba intr-un litru de apa. Dupa ce a dat in cateva clocote se adauga orezul, ceapa tocata marunt, verdeata. Se lasa
Urzicile se spala si se pun sa fiarba intr-un litru de apa. Dupa ce a dat in cateva clocote se adauga orezul, ceapa tocata marunt, verdeata. Se lasa totul la fiert, dupa care se adauga borsul fiert in prealabil. Se acreste dupa gut, se mai lasa sa dea doua clocote si se ia de pe foc.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Ciorba de peste
Ciorba de vacuta
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa