Bors de vita se prepara din piept de vita, ceapa, morcovi, ardei, telina, bulion, bors si verdeata.
Se curata carnea, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Se schimba apa, dupa ce a dat in clocot, apoi se pune la fiert cu ceapa taiata marunt. Se curata legumele, apoi se dau pe razatoarea mare. Se adauga legumele, cand carnea a fiert pe jumatate si se lasa la fiert. Se adauga rosiile in bulion taiate marunt. Separat, se da borsul intr-un clocot, se sareaza si se adauga in oala. Se lasa sa mai dea intr-un clocot, apoi se stinge focul, se adauga patrunjelul si se lasa oala acoperita.
Borsul de vita se poate servi cu ardei iute sau smantana.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii