Bors de vita

Bors de vita se prepara din piept de vita, ceapa, morcovi, ardei, telina, bulion, bors si verdeata.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr piept de vita
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei
  • 2 linguri telina
  • 2 rosii in bulion
  • ulei
  • patrunjel
  • 1 cana bors
  • delikat legume

Mod de preparare

Se curata carnea, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Se schimba apa, dupa ce a dat in clocot, apoi se pune la fiert cu ceapa taiata marunt. Se curata legumele, apoi se dau pe razatoarea mare. Se adauga legumele, cand carnea a fiert pe jumatate si se lasa la fiert. Se adauga rosiile in bulion taiate marunt. Separat, se da borsul intr-un clocot, se sareaza si se adauga in oala. Se lasa sa mai dea intr-un clocot, apoi se stinge focul, se adauga patrunjelul si se lasa oala acoperita.


Borsul de vita se poate servi cu ardei iute sau smantana.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Lichior de menta

O bautura delicioasa, aromata, numai buna servita rece. Necesita timp de asteptare pana este gata, dar merita. Optional...

Lichior de menta
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii