Bors de zarzavat cu orez

Bors de zarzavat cu orez este o reteta culinara care contine: morcovi, patrunjel, pastarnac.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cartofi
  • 2 rosii mari
  • 100 g orez
  • 200 g smantana
  •  

Mod de preparare

Bors de zarzavat cu orez se prepara astfel: punem la fiert intr-o oala zarzavaturile taiate marunt, condimentam si cand este aproape fiert adagam cartofii cubulete, orezul spalat, rosiile curatate si ardeiul taiat marunt. Dupa ce au fiert toate se adauga borsul. Se lasa la clocoti si la final punem smantana si patrunjelul.


Alte retete de ciorba recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...