Bors din carne de gaina

Bucatile de carne de gaina, maruntite, se pun la fiert in oala cu 3 I apa rece. Ciad face spuma se curata si se lasa sa fiarba pe foc mic. Dupa ap

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 gaina
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 jumatate telina
  • 1 ceapa si codite de ceapa verde
  • 2 linguri orez
  • sare
  • patrunjel verde tocat marunt
  • 1 I bors

Mod de preparare

Bucatile de carne de gaina, maruntite, se pun la fiert in oala cu 3 I apa rece. Ciad face spuma se curata si se lasa sa fiarba pe foc mic. Dupa aproximativ o ora se adauga ceapa tocata marunt, sare, orez si legumele curatate, spalate si taiate marunt. se mai adauga apa daca aceasta scade. Separat se pune pe foc borsul si se fierbe un clocot, apoi se toarna in vasul cu carnea, potrivind de acru dupa gust. Se drege apoi totul cu doua linguri de smantana amestecate cu un galbenus.


Se serveste fierbinte, cu patrunjel verde, tocat marunt deasupra.

Alte retete:

Ciorba de burta cu legume Ciorba de carne de porc Ciorba radauteana

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paine cu masline

Intr-una din zile am vazut aceasta paine la Gaby care la randul ei, a vazut-o la Violeta Postolache. Si, cum noua ne plac...

Paine cu masline
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca