Bors din carne de vaca

Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu osul sa fiarba intr-un vas cu apa. Se curata de spuma si se lasa la fiert pe foc mic. Dupa aproxi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne si un os cu sita sau maduva
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 jumatate telina
  • 2-3 foi de varza
  • 1 ceapa
  • putina fasole verde
  • 2-3 rosii
  • sare
  • 2 I apa

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu osul sa fiarba intr-un vas cu apa. Se curata de spuma si se lasa la fiert pe foc mic. Dupa aproximativ o ora se adauga ceapa, legumele, fasolea si varza tocate sau maruntite. Se potriveste totul de sare. Se lasa din nou la fiert, pana ce carnea s-a fiert bine. Apoi se acreste cu bors si se adauga verdeata tocata.


Se serveste fierbinte, cu smantana.

Alte retete:

Supa de galuste

Ciorba radauteana

Ciorba de pui cu smantana

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa