Bors din carne de vaca

Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu osul sa fiarba intr-un vas cu apa. Se curata de spuma si se lasa la fiert pe foc mic. Dupa aproxi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne si un os cu sita sau maduva
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 jumatate telina
  • 2-3 foi de varza
  • 1 ceapa
  • putina fasole verde
  • 2-3 rosii
  • sare
  • 2 I apa

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu osul sa fiarba intr-un vas cu apa. Se curata de spuma si se lasa la fiert pe foc mic. Dupa aproximativ o ora se adauga ceapa, legumele, fasolea si varza tocate sau maruntite. Se potriveste totul de sare. Se lasa din nou la fiert, pana ce carnea s-a fiert bine. Apoi se acreste cu bors si se adauga verdeata tocata.


Se serveste fierbinte, cu smantana.

Alte retete:

Supa de galuste

Ciorba radauteana

Ciorba de pui cu smantana

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de legume

Supa crema de legume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca