Bors "Paradis"

Zarzavatul taiat marunt se pune la fiert. Dupa aproximativ 30 de minute se adauga laptele, usturoiul pisat si condimentele si se fierbe in continuare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci proaspete
  • o legatura zarzavaturi
  • 1
  • 5 l lapte
  • 400 g smantana
  • 1/2 l apa
  • 2 oua
  • sare
  • piper boabe
  • o frunza dafin
  • 2 fire cimbru
  • 10-12 catei usturoi
  • 1 ardei iute
  • 1 gogosar
  • bors

Mod de preparare

Zarzavatul taiat marunt se pune la fiert. Dupa aproximativ 30 de minute se adauga laptele, usturoiul pisat si condimentele si se fierbe in continuare la foc mic inca o jumatate de ora. Dupa ce se ia de pe foc se adauga ouale batute cu smantana si borsul.
Se serveste cu ardei iute

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide