Ciorba de porc monti

Se pune carnea la fiert in apa cu sare. Se ia spuma ori de cate ori se formeaza. Legumele se taie marunt si se adauga dupa ce carnea este fiarta. Ros

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ardei rosii
  • 2 ardei verzi
  • 2 cepe mari
  • o tulpina medie de praz
  • 2 dovlecei mici
  • 1/2 kg carne de porc
  • cate o legatura de verdeata
  • 1/2 kg bors

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert in apa cu sare. Se ia spuma ori de cate ori se formeaza. Legumele se taie marunt si se adauga dupa ce carnea este fiarta. Rosia si dovlecelul se paseaza in blender. Se fierbe totul la foc mic aprox 1 ora. Se adauga borsul si sarea si se mai da un fier. Se toaca marunt verdeata, se adauga si dupa inca un fiert e gata de servit.


Se serveste fiebinte cu verdeata deasupra

Alte retete in imagini recomandate

Ardei umpluti

Dovleac la cuptor

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!