Morcovii, pastarnacul si ceapa se toaca marunt si se calesc in 2-3 linguri de ulei, in cratita in care se va finaliza zama. Dupa ce s-au inmuiat, in
Morcovii, pastarnacul si ceapa se toaca marunt si se calesc in 2-3 linguri de ulei, in cratita in care se va finaliza zama. Dupa ce s-au inmuiat, in cratita se toarna 2 litri de apa, cartofii taiati cubulete si sunca taiata fasii. Se lasa la fiert pana se patrund cartofii, se potriveste de sare si piper si se stinge focul si se adauga si mararul tocat.
Se serveste cu smantana si otet.
Alte retete recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa