Ciorba acra de potroace este o mancare traditionala deosebit de gustoasa. Puteti pregati aceasta reteta cu carne de pui.
Ciorba acra de potroace este o mancare traditionala deosebit de gustoasa.
Curatam maruntaiele, le spalam si le oparim. Le punem la fiert in 2.5 l apa. Legumele le curatam si le tocam marunt. Punem si orezul la fiert – separat.
Calim ceapa putin, apoi adaugam legumele si le calim impreuna. Le punem peste carne dupa ce aceasta a fiert pe jumatate si continuam fierberea. Luam spuma de cate ori este nevoie.Cand maruntaiele si legumele sunt aproape fierte, adaugam sucul de rosii, zeama de varza sau borsul (fierte in prealabil) si orezul. Mai lasam sa fiarba 5-10 minute, apoi punem leusteanul si saram.
Servim ciorba acra de potroace fierbinte cu patrunjel verde. Optional putem pune smantana. Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Divainbucatarie.
simplu si bun,alaturi de o cafea sau o cana de lapte...imaginile finale nu sunt prea luminoase pentru ca a fost foarte...
Prajitura cu visineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.