Ciorba acra de potroace este o mancare traditionala deosebit de gustoasa. Puteti pregati aceasta reteta cu carne de pui.
Ciorba acra de potroace este o mancare traditionala deosebit de gustoasa.
Curatam maruntaiele, le spalam si le oparim. Le punem la fiert in 2.5 l apa. Legumele le curatam si le tocam marunt. Punem si orezul la fiert – separat.
Calim ceapa putin, apoi adaugam legumele si le calim impreuna. Le punem peste carne dupa ce aceasta a fiert pe jumatate si continuam fierberea. Luam spuma de cate ori este nevoie.Cand maruntaiele si legumele sunt aproape fierte, adaugam sucul de rosii, zeama de varza sau borsul (fierte in prealabil) si orezul. Mai lasam sa fiarba 5-10 minute, apoi punem leusteanul si saram.
Servim ciorba acra de potroace fierbinte cu patrunjel verde. Optional putem pune smantana. Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Divainbucatarie.
Sunt delicioase, parfumate, insiropate...
Cuiburi de viespi cu cocos si ciocolataIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa