Ciorba cu carne acrita cu corcoduse

Se fierbe carnea pe jumatate, se adauga zarzavatul, taiat marunt, zeama de ceapa, se adauga cartoful curatat si taiat cuburi, apoi ardeiul si rosia cu

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr. carne de vitel sau de vaca
  • 1/2 buc. morcov
  • 1/2 buc. radacina patrunjel
  • 1/2 buc. ardei gras
  • o lingurita zeama de ceapa
  • 1 buc. rosie (sau o lingura suc de rosii)
  • o canita corcoduse verzi
  • o lingura de iaurt
  • sare
  • leustean
  • patrunjel

Mod de preparare

Se fierbe carnea pe jumatate, se adauga zarzavatul, taiat marunt, zeama de ceapa, se adauga cartoful curatat si taiat cuburi, apoi ardeiul si rosia curatate si taiate felii. Se lasa sa fiarba, se potriveste de sare si cind este gata se amesteca cu zeama acra in care au fiert corcodusele.
Se serveste cu iaurt, leustean si patrunjel

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!