Ciorba cu carne de pasare

Ciorba cu carne de pasare este delicioasa si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de ciorba trebuie sa folositi 500g carne de pasre.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g carne de pasare
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 2 ardei grasi
  • 2 rosii (3 linguri de zarzavat de ciorba din borcan)
  • 2 linguri de bulion
  • 1 ceapa
  • o legtaura de leustean
  • 1 cartof
  • apa
  • sare
  • 150 g taitei
  • 1 ou
  • 100 g smantana

Mod de preparare

Ciorba cu carne de pasare este delicioasa si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de ciorba trebuie sa spalati bine carnea: se curata de pielite, se taie in bucati si se pune la fiert intr-o oala cu apa calda. Cand incepe sa fiarba, se curata de spuma, se strecoara si se arunca prima apa. Se spala oala si carnea si se pune din nou la fiert. Se curata ceapa, se taie marunt. Cand carnea a fiert pe jumatate, se adauga ceapa si zarzavatul si se continua fierberea apoi se pun si cartofii taiati cubulete. In absenta rosiilor punem bulion.Cand carnea este aproape fiarta, se adauga si taiteii şi se mai fierbe 5 minute, apoi leusteanul tocat marunt. Dupa ce s-a luat oala de pe foc se poate drege cu un galbenus de ou amestecat cu smantana care se adauga in oala de ciorba.


Ciorba cu carne de pasare se serveste facultativ cu smantana siardei iute.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii