Pentru a prepara aceasta reteta de ciorba cu legume si lapte batut sunt necesare urmatoarele ingrediente: lapte batut, ceapa, morcov, patrunjel, rosii, fasole verde, mazare, cartofi, marar, sare.
Zarzavatul se curata, se spala si se taie. Se pune la fiert in 1,5 l de apa.Se adauga boabele de mazare si fasolea verde rupta. Cartofii taiati bucatele se adauga dupa 15 minute.
Dupa ce s-au fiert cartofii, se adauga rosiile date prin razatoare si se mai lasa pe foc inca putin. Dupa 10 minute se adauga si laptele batut, sare si piper, dupa gust.
Se serveste cu patrunjel maruntit deasupra.
Alte retete recomandate:
Ciorba de miel
Ciorba de salata verde
Ciorba radauteana
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti