Ciorba cu perisoare

Ceapa, morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul se taie marunt, ardeiul se taie buculete iar rosiile oparite se decojesc si se taie felii. Carnea

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr carne tocata
  • 2 l supa de oase
  • 100 gr ceapa
  • 100 gr ardei
  • 100 gr morcovi
  • 100 gr patrunjel
  • pastarnac
  • 100 gr telina
  • 30 gr pasta de rosii
  • 400 gr rosii
  • 50 gr orez
  • 700 ml bors
  • leustean
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Ceapa, morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul se taie marunt, ardeiul se taie buculete iar rosiile oparite se decojesc si se taie felii. Carnea se toaca impreuna cu ceapa, iar leusteanul si patrunjelul verde se maruntesc. Orezul se pune la opaeit, iar borsul se fierbe si se strecoara. Supa de oase se fierbe cu legumele circa 20 de minute. Carnea tocata se amesteca impreuna cu oul, sarea, orezul oparit si jumatate din cantitatea de patrunjel verde. Compozitia obtinuta se portioneaza in persisoare care se rotunjesc si se adauga impreuna cu restul de orez in ciorba. Dupa ce au fiert, se adauga pasta de rosii, rosiile si se lasa la fiert 5 minute. Se adauga borsul, leusteanul verde si se continua fierberea inca 5 minute.
Ciorba se serveste fierbinte, presarata cu patrunjel verde deasupra.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor

Ciorba radauteana

Ciuperci la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pernute crocante din mamaliguta

Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...

Pernute crocante din mamaliguta
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca